Vláknina jako složka funkčních potravin – Bc. Petra Mikulenková
Bc. Petra Mikulenková
Bakalářská práce
Vláknina jako složka funkčních potravin
Dietary fiber as a component of functional foods
Anotace:
Tato bakalářská práce stručně charakterizuje funkční potraviny a jejich preventivní účinky v řadě civilizačních onemocnění. Její podstatná část je zaměřená na vlákninu, jako jednu ze složek funkčních potravin, a na vybrané druhy potravin s funkčními vlastnostmi.Abstract:
This bachelor work describe functional foods and their preventional effects in many civilization diseases. Chief is focused on dietary fiber such a one component of functional foods and on the choice variety of foodstuffs with functional qualities too.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 2. 2007
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/skp6i/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 2. 2007
- Vedoucí: Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu