Bc. Petra Mikulenková

Bakalářská práce

Vláknina jako složka funkčních potravin

Dietary fiber as a component of functional foods
Anotace:
Tato bakalářská práce stručně charakterizuje funkční potraviny a jejich preventivní účinky v řadě civilizačních onemocnění. Její podstatná část je zaměřená na vlákninu, jako jednu ze složek funkčních potravin, a na vybrané druhy potravin s funkčními vlastnostmi.
Abstract:
This bachelor work describe functional foods and their preventional effects in many civilization diseases. Chief is focused on dietary fiber such a one component of functional foods and on the choice variety of foodstuffs with functional qualities too.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 2. 2007

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 2. 2007
  • Vedoucí: Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií

Masarykova univerzita

Fakulta sportovních studií

Bakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu

Práce na příbuzné téma