Zhodnocení ekonomiky podniku hospodařícího v méně příznivých oblastech ČR – Bc. Kateřina Soukupová
Bc. Kateřina Soukupová
Diplomová práce
Zhodnocení ekonomiky podniku hospodařícího v méně příznivých oblastech ČR
Assessment of economic indicators of holding in the Czech areas with natural constraints
Anotace:
Tématem diplomové práce je zhodnocení ekonomiky vybraného zemědělského podniku a jeho porovnání se zvolenými referenčními skupinami farem v letech 2014 až 2017. Vybraným zemědělským podnikem je rodinná ekologická farma zabývající se chovem masného skotu bez tržní produkce mléka hospodařící v horské méně příznivé oblasti. V první části práce je zpracována literární rešerše, kde se rozebírají teoretické …víceAbstract:
The theme of the diploma thesis is the evaluation of the economy of farm operating in less favoured areas of the Czech Republic and its comparison with selected reference groups of farms in 2014 to 2017. The selected farm is a family ecological farm which operating in the less favoured areas. The main activity of the company is breeding cattle. The work is divided into two parts, the theoretical and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Hlavsa, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOUKUPOVÁ, Kateřina. \textit{Zhodnocení ekonomiky podniku hospodařícího v méně příznivých oblastech ČR}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/x33z0n/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva