Composition of venison and game meat for its processability to meat products – Pavlína Pěstová
Pavlína Pěstová
Bakalářská práce
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Vliv složení zvěřiny a masa zvěře na zpracovatelnost do masných výrobků
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Radim Kotrba, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PĚSTOVÁ, Pavlína. \textit{Composition of venison and game meat for its processability to meat products}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědelství. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/x3a465/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědelstvíBakalářský studijní program:
Zemědělství tropů a subtropů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva