Ing. Marek Pětioký

Diplomová práce

Posouzení staveb železniční infrastruktury ve vztahu k obecným požadavkům zabezpečujícím jejich bezbariérové užívání ve shodě s TSI PRM týkající se osob s omezenou schopností pohybu a orientace.

Assessment of construction of infrastructure in relation to the general requirements of providing wheelchair users in line with the PRM TSI relating to persons with reduced mobility.
Anotace:
Práce se zabývá posuzováním staveb železniční infrastruktury ve vztahu k obecným požadavkům zabezpečujícím jejich bezbariérové užívání ve shodě s Technickou specifikací pro interoperabilitu týkající se ?osob s omezenou schopností a orientace? v transevropském konvenčním a vysokorychlostním železničním systému.
Abstract:
The work deals with the assessment of construction of infrastructure in relation to the general requirements of providing wheelchair use in conformity with the technical specifications for interoperability relating to "persons with reduced mobility and orientation in the trans-European conventional and high speed rail system.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 1. 2011
  • Vedoucí: Ing. Martin Jacura, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pětioký, Marek. Posouzení staveb železniční infrastruktury ve vztahu k obecným požadavkům zabezpečujícím jejich bezbariérové užívání ve shodě s TSI PRM týkající se osob s omezenou schopností pohybu a orientace.. Pardubice, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Dopravní fakulta Jana Pernera

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera