Mgr. Magdalena PETROVÁ

Diplomová práce

Sója, tofu a jejich role na českém trhu

Soya Beans, Tofu and their Role in the Czech Market
Anotace:
Diplomová práce se věnuje popisu sóji, jejím nutričním hodnotám, především vysokému obsahu bílkovin o poměrně vysoké výživové hodnotě a výborných funkčních vlastnostech. Dále je teoretická část věnována sójovému výrobku tofu, který je vyroben srážením čerstvého sójového mléka. Tofu je bohaté na kvalitní proteiny, vitamíny sk. B a obsahuje nízké procento sodíku. V experimentální práci byl proveden dotazníkový …více
Abstract:
This diploma thesis is about soybean and their hight nutritional values, especially hight content of proeteins with very important nutritional values and very great functionally properties. Next is the theoretical part devoted to the soya product tofu, which is made by coagluating of fresh soya milk. Tofu has hight content of quality proteins, vitamins B and content low percent of natrium. In experimental …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Zveřejnit od: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PETROVÁ, Magdalena. Sója, tofu a jejich role na českém trhu. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.