Lukáš Čambala

Bakalářská práce

Franšízing jako metoda podnikání v oboru gastronomie

Franchising as a method of doing business in the field of gastronomy
Anotace:
Tato práce bude obsahovat celkově dvě části.V teoretické části bych rád rozebral, čím je „franšízingové podnikání“, jeho počátky, přístupy ze stran franšízora i franšízanta, a co vše rozhodnutí pro tuto formu podnikání obnáší a jaké výhody/nevýhody jednotlivým stranám poskytuje. Teoretická část bude pokračovat rozebráním aktuální situace na českém trhu s franšízingovým podnikáním. V závěru teoretické …více
Abstract:
This thesis consist of two main parts.The theoretical part discusses the term "franchising business", it's origin, attitudes of both franchiser and franchisee, it's benefits and disadvantages for both sides and all decisions made by company, that uses this form. This part continues with analysing the current situation on Czech market that involves franchising business. Conclusion of the theoretical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. René Šifta
  • Oponent: Lucie Mašterová, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.

NEWTON College a.s.

NEWTON College a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Globální podnikání a management

Práce na příbuzné téma