Theses 

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products – Themis Stylianou

česky | in English | slovensky

Agenda:
Změnit agendu. Adresa v ISu:

Zpět na vyhledávání

Vysoká škola chemicko-technologická

Fakulta potravinářské a biochemické technologie

Bakalářský studijní program / obor:
Chemistry and Technology

Práce na příbuzné téma

Zobrazit popisek
  • Žádné práce na příbuzné téma.

Themis Stylianou

Bakalářská práce

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products

Využití DART i jiných moderních instrumentálních metod při posouzení údržnosti masa a masných výrobků

Jazyk práce: angličtina

  • Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Citace dle ISO 690: LaTeX | HTML | text | BibTeX | Wikipedie

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu


Nahoru | Aktuální datum a čas: 19. 4. 2019 04:37, 16. (sudý) týden

Soukromí

Kontakty: theses(zavináč/atsign)fi(tečka/dot)muni(tečka/dot)cz