Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products – Themis Stylianou
Themis Stylianou
Bakalářská práce
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Využití DART i jiných moderních instrumentálních metod při posouzení údržnosti masa a masných výrobků
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STYLIANOU, Themis. \textit{Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/x3y7z6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.