Využití nanomateriálů pro zvýšení biodostupnosti doplňků stravy – Kateřina Vašíčková
Kateřina Vašíčková
Bachelor's thesis
Využití nanomateriálů pro zvýšení biodostupnosti doplňků stravy
Application of nanomaterials for enhancement of food supplements bioavailability
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Využití nanomateriálů pro zvýšení biodostupnosti doplňků stravy se zabývá efektem vybraných doplňků stravy na lidský organismus a schopností zvýšení jejich biologické využitelnosti pro organismus pomocí nanotransportérů. Literární rešerše je zaměřena na zhodnocení problematiky biodostupnosti aktivních složek potravy. Dále jsou diskutovány přínosy i rizika užívání doplňků stravy …moreAbstract:
Bachelor thesis with the name Application of nanomaterials for enhancement of food supplements bioavailability deals with the effect of selected food supplements on human organism and the use of nanocarriers to improve their biological availability for organism. Literary part of this work is focused on the evaluation of problems of bioavailability of active food components. Then, the benefits and risks …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: prof. RNDr. Vojtěch Adam, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VAŠÍČKOVÁ, Kateřina. \textit{Využití nanomateriálů pro zvýšení biodostupnosti doplňků stravy}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2017. Available from: https://theses.cz/id/x5ehx9/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights