Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod – Bc. Věra Pilná
Bc. Věra Pilná
Master's thesis
Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod
Evaluation of wheat flours quality using selected physico-chemical tests, viscosimetric and rheological methods
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PILNÁ, Věra. \textit{Hodnocení kvality pšeničných mouk pomocí vybraných fyzikálně-chemických testů, viskozitních a reologických metod}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/x5ypjx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.