Právní problematika označování olivového oleje – Lukáš Prade
Lukáš Prade
Bakalářská práce
Právní problematika označování olivového oleje
Legal issue of olive oil labeling
Anotace:
Obsahem této bakalářské práce je problematika označování olivového oleje v návaznosti na probíhající podvody na trhu s touto komoditou. V úvodní kapitole je olivový olej charakterizován a jeho jednotlivé druhy rozděleny dle kvality. Základ práce tvoří samotný legislativní aparát, který slouží jako podklad a vychází z něho i následující kapitoly. Další část se zaměřuje na situaci na světovém trhu s …víceAbstract:
The content of this bachelor thesis is the issue of labeling of olive oil in relation to the ongoing fraud on the market of this commodity. In the first chapter is olive oil basically characterized and its various types are divided according to their quality. Legislation forms the crutial part of the thesis and serves as a base for following chapters. Next part focuses on the situation on the world …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 10. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/42712
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2014
- Vedoucí: Petr Štěpánek
- Oponent: Jan Vavrečka
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/42712
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Podnikání a právo
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané aspekty označování potravin v kontextu práva EU
Šárka BITTENGLOVÁ -
Právní a ekonomické aspekty označování potravin
Ladislava Šedá -
Storage of olive oil
Anastasia Mitrusi