Ladislav Linek
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující kvalitu vajec
Factors affecting egg quality
Anotácia:
Kvalita vajec zahrnuje různorodé a významné aspekty jako jsou výživové, organoleptické nebo technologické vlastnosti. Hlavní prioritou pro chovatele, potravináře je dodávat především zdravotně nezávadný, bezpečný produkt. V oblasti gastronomické se po světě spotřeba konzumních vajec postupně přesunula či přesouvá od vajec ve skořápce k tekutým vaječným produktům. Na úrovni domácností však převládají …viacAbstract:
The quality of eggs includes various and significant aspects such as nutritional, organoleptic or technological features. The main priority for breeders and food producers is to supply harmless and safe product. In the field of gastronomy, the consumption of eggs around the world gradually shifted or is currently shifting from eggs with eggshell to liquid egg products. However, at the household level …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
- Oponent: Adam Kraus, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Animal Production
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita jako faktor konkurenceschopnosti podniku
Peter Marinič
Názov
Vložil
Vložené
Práva