Vojtěch FRANTÍK

Bachelor's thesis

Nutriční aspekty syrové stravy

Nutrition Aspects of Raw Food
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je poukázat na významnost syrové stravy a její vliv na zdravotní stav. Dalším cílem je také zdůraznit nutriční rozdíly syrové a vařené stravy a možné následky nutričního podvyživení. V práci je obsaženo, proč je strava upravována a jak úprava působí na stravitelnost. Je zde také uveden přehled všech nutrientů, vitaminů a minerálních látek a jejich doporučené dávky.
Abstract:
The aim of this thesis is to refer significance of raw food and its influence on health condition. Further aim is also the importance of nutrition differences between raw food and cooked food and possible consequences of nutrition deficiency. This work contains reasons, why is food cooked and how its effect on digestibility. There is also a overview of all nutrients, vitamins and minerals and their …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 8. 2011
Identifier: 22679

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

FRANTÍK, Vojtěch. Nutriční aspekty syrové stravy. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 08. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy