VIZUÁLNÍ STYL MALÉ FIRMY, ŽIVNOSTI ATP. – Pavla HLAVÁČOVÁ
Pavla HLAVÁČOVÁ
Bakalářská práce
VIZUÁLNÍ STYL MALÉ FIRMY, ŽIVNOSTI ATP.
VISUAL STYLE OF A SMALL COMPANY, CRAFTS ETC.
Anotace:
Bakalářská práce je návrhem nového vizuálního styl pro Městský pivovar Domažlice. Tento styl je založen na chodské tradici a navržení vlastního gotického písma. Celý vizuální styl pracuje s čtvercovou mřížkou, která pochází z vyšívaných krojů, kdy vzory jsou vyšívány pravidelně skoro jako do mřížky.Abstract:
The Bachelor thesis is a visual style for the urban brewery in Domažlice. It's based on the Chod tradition and Gothic font I designed. The whole visual style works with a square grid, which comes from embroidered folk costumes, where the patterns are embroidered regularly almost as in a grid.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MgA. Eva Hudečková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HLAVÁČOVÁ, Pavla. VIZUÁLNÍ STYL MALÉ FIRMY, ŽIVNOSTI ATP.. Plzeň, 2022. bakalářská práce (BcA.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta designu a umění Ladislava SutnaraVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta designu a umění Ladislava SutnaraBakalářský studijní program / obor:
Výtvarná umění / Ilustrace a grafika, specializace Grafický design
Práce na příbuzné téma
-
Vizuální identita pivovaru
Marek Fišr -
Vizuální styl značky Pilsner Urquell
Filip CVRČEK -
Generativita v souvislosti s hodnotami v mladší dospělosti: Srovnání skupiny udržující kulturní tradice a skupiny neudržující kulturní tradice
Anna Soukupová -
Tradice slováckého verbuňku a faktory ohrožující tuto tradici
Kristýna Rudolfová -
Vynalézání moderní spirituální tradice: zakladatelská role Františka Drtikola v učení Jana Lípy
Radomira Lorko -
Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
Markéta Vaštová -
Problematika tradice v recepci tvorby Arnošta Lustiga v období 1958-1970. Komentovaný soupis.
Irena Teplá -
Tradice stolování v Rusku ve srovnání s českými tradicemi
Klára Čurdová