Beáta Kosičová

Bakalářská práce

Mléko v gastronomii

Anotace:
Bakalářská práce se zabývá využitím mléka a mléčných výrobků v gastronomii a gastronomických zařízeních se zaměřením na průzkum jejich prodeje v obchodech. Pro průzkum prodeje mléka a mléčných výrobků byl použit dotazník. Pomocí něj bylo zkoumáno, které druhy mléka a mléčných výrobků jsou nejčastěji nakupovány, se zaměřením na místo jejich nákupu. Pro průzkum využití mléka a mléčných výrobků v gastronomických …více
Abstract:
Bachelor work deals with greater use of milk and milk products in gastronomy and gastronomic facilities with a focus on the exploration of sale in stores. Exploration of milk and dairy products was used by a questionnaire. The most commonly purchasing types of milk and dairy products was examined by this questionnaire.This focused on places,where these products were purchased. Another questionnaire …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Identifikátor: http://theses.cz/id/x7bdif/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2017

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses x7bdif x7bdif/7
13. 4. 2017
Složky
Soubory
Kráčmar, S.
25. 4. 2017
Mišková, I.
29. 9. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.