Beáta Kosičová
Bakalářská práce
Mléko v gastronomii
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá využitím mléka a mléčných výrobků v gastronomii a gastronomických zařízeních se zaměřením na průzkum jejich prodeje v obchodech. Pro průzkum prodeje mléka a mléčných výrobků byl použit dotazník. Pomocí něj bylo zkoumáno, které druhy mléka a mléčných výrobků jsou nejčastěji nakupovány, se zaměřením na místo jejich nákupu. Pro průzkum využití mléka a mléčných výrobků v gastronomických …víceAbstract:
Bachelor work deals with greater use of milk and milk products in gastronomy and gastronomic facilities with a focus on the exploration of sale in stores. Exploration of milk and dairy products was used by a questionnaire. The most commonly purchasing types of milk and dairy products was examined by this questionnaire.This focused on places,where these products were purchased. Another questionnaire …víceKlíčová slova
mléko mléčné výrobky gastronomie restaurace prodej milk dairy products gastronomy restaurant sale
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/x7bdif/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Specifics of internal and external trade in dairy products of the Russian Federation
Mikhail Goluzov -
Application of flax seed fiber in dairy products
Yana Troshchynska -
THE PROJECT OF VALUING VIET NAM DAIRY PRODUCTS JOINT STOCK CO. USING SELECTED VALUING MODELS
Ngan Ha Doan -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Tereza Štěrbová -
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
Vít Guiglielmo Mišurec -
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
Tereza Pakhofferová -
Analýza marketingového úspěchu gastronomie L. Hrušky
Adéla Šímová
Název
Vložil
Vloženo
Práva