Bc. Pavla Bočková

Master's thesis

Údržnost "raw" potravin

Shelf life of raw food
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá údržností a mikrobiologickou kvalitou raw potravin. V teoretické části je zpracována problematika raw stravy se zaměřením na faktory mající vliv na kvalitu a bezpečnost raw výrobků. Dále jsou zde blíže popsány suroviny, které se k výrobě raw produktů nejčastěji využívají a klíčový je zdravotní aspekt raw stravy, kterému se práce rovněž věnuje. Z hlediska bezpečnosti potravin …more
Abstract:
This diploma thesis deals with the maintenance and microbiological quality of raw food. The theoretical part describes the issue of raw food with a focus on factors affecting the quality and the safety of raw products. There are also described the raw materials which are most often used for the production of these products and the thesis as well deals with the health aspects of raw food. From the point …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
  • Reader: Michal Kosař, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Master programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety