Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů – Bc. Simona HYBŠOVÁ
Bc. Simona HYBŠOVÁ
Master's thesis
Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
Content of biogenic amines and polyamines during storage in some ripening cheeses
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HYBŠOVÁ, Simona. \textit{Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/x8s8fh/.
Jak správně citovat práci
HYBŠOVÁ, Simona. Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agricultural Products´ Quality
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva