Ing. Martin Záboj
Master's thesis
Inovace nabídky hotelu Stein
Innovation of supply of the Stein hotel
Abstract:
Cílem diplomové práce je zhodnotit současné trendy v hotelu z hlediska podnikového managementu a navrhnout přípravu a následně efektivnější využívání manuálů s ohledem na zdokonalení činností v hotelu Stein. První část diplomové práce je zaměřena na vysvětlení základních pojmů cestovního ruchu a hotelnictví. Pozornost je věnována inovačním procesům na trzích cestovního ruchu a ubytovacích služeb. Dále …moreAbstract:
Goal of this Master’s Thesis is to evaluate current trends in a hotel form the perspective of organizational management and propose a preparation and effective usage of process description manuals in order to improve the processes in hotel Stein. First part of the Thesis is oriented to explain the general terms in tourism and hotel services. The focus is on the innovation processes within the defined …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/9209/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 8. 2014
- Supervisor: Ing. Petr Studnička
- Reader: Ing. Lucie Plzáková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Kvalita života seniorů v pobytových zařízeních sociálních služeb
Jana Odvářková -
Customer Satisfaction as the key to success for hospitality industry
Shubham Garg -
Analýza kvality poskytovaných služeb v hostelu Czech Inn v Praze
Daria Sorokina -
Risk Management in Automotive Industry
Vojtěch Souček -
Use of modern performance measures in the automotive industry
Sanjeev K C -
Sustainable competitiveness of SMEs in the construction industry
Magdaléna Poláková -
Corporate Social Responsibility Concept in the Ice Cream Industry
Andrea Jílková -
Risk Management in the Selected Industry
Michaela Šopíková