Ing. Martin Záboj
Diplomová práce
Inovace nabídky hotelu Stein
Innovation of supply of the Stein hotel
Anotace:
Cílem diplomové práce je zhodnotit současné trendy v hotelu z hlediska podnikového managementu a navrhnout přípravu a následně efektivnější využívání manuálů s ohledem na zdokonalení činností v hotelu Stein. První část diplomové práce je zaměřena na vysvětlení základních pojmů cestovního ruchu a hotelnictví. Pozornost je věnována inovačním procesům na trzích cestovního ruchu a ubytovacích služeb. Dále …víceAbstract:
Goal of this Master’s Thesis is to evaluate current trends in a hotel form the perspective of organizational management and propose a preparation and effective usage of process description manuals in order to improve the processes in hotel Stein. First part of the Thesis is oriented to explain the general terms in tourism and hotel services. The focus is on the innovation processes within the defined …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/9209/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička
- Oponent: Ing. Lucie Plzáková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita života seniorů v pobytových zařízeních sociálních služeb
Jana Odvářková -
Customer Satisfaction as the key to success for hospitality industry
Shubham Garg -
Analýza kvality poskytovaných služeb v hostelu Czech Inn v Praze
Daria Sorokina -
Risk Management in Automotive Industry
Vojtěch Souček -
Use of modern performance measures in the automotive industry
Sanjeev K C -
Sustainable competitiveness of SMEs in the construction industry
Magdaléna Poláková -
Corporate Social Responsibility Concept in the Ice Cream Industry
Andrea Jílková -
Risk Management in the Selected Industry
Michaela Šopíková