Specifika stravovacích služeb v hotelech vyšších tříd – Lucie Parmová
Lucie Parmová
Bakalářská práce
Specifika stravovacích služeb v hotelech vyšších tříd
The Analysis of Food&Beverage Services in Luxury Hotels
Anotace:
Práce se zabývá stravovacími službami. Hlavním cílem práce je zanalyzovat stravovací úsek vybraného hotelu a poté doporučit návrhy na zlepšení služeb tohoto úseku. Teoretická část je zaměřena na problematiku stravovacích a ubytovacích služeb a také na hlavní provozní úseky hotelu. Praktická část podává základní informace o hotelu Savannah****deluxe, jeho poloze a hlavních konkurentech. Následně popisuje …víceAbstract:
The thesis deals with Food&Beverage services. The main aim of the thesis is to analyze the Food&Beverage department in chosen hotel and then recommend some new ideas for its improvement. The theoretical part is focused on hospitality services and main operational divisions in the hotel. The analytical part gives information about the hotel Savannah****deluxe, its location and main competitors. Subsequently …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 10. 2012
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/37463
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Tomáš Bakos
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/37463
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací úsek v hotelu
Daniela Poková -
Analýza procesů řízení vybraného hotelu
Aleš Pikal -
Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu
Alexey Shakhov -
Rozvoj služeb v lázeňském hotelu
Václav Podhrázský -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Analýza řízení kvality hotelu Villa Paradiso v Itálii se zaměřením na stravovací úsek
Dan Fiala -
Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
Gabriela Pešková -
Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu
Tomáš Varga