Bc. Tomáš Zbranek

Diplomová práce

Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů

The effect of combination of sheep and cow milk on yoghurt properties
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na zkoumání vlivu kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů. Vzorky byly vyrobeny z ovčího mléka, směsi ovčího a kravského mléka s různým poměrem zastoupení obou surovin a kravského mléka. Pokus byl složen ze dvou částí. Mléko použité pro výrobu první sady jogurtů bylo standardizováno na obsah sušiny a tuku ovčího mléka. Výroba druhé sady vzorků proběhla z …více
Abstract:
Thesis is focused on exploring the impact of a combination of sheep and cow milk on characteristics of yogurt. The samples were made from sheep milk, a mixture of sheep and cow milk with varying proportions of representation of both raw materials and cow milk. Experiment was composed of two parts. The milk used for the production of the first set yoghurt was standardized on the content of dry matter …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Zbranek, Tomáš. Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů . Zlín, 2019. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin