Bc. Radek Pechal

Master's thesis

Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost

Comparison of TV programs with gastronomic themes and their impact on the professional and general public
Abstract:
Cílem této práce je analyzovat jednotlivé pořady s gastronomickou tématikou a určit nejpřínosnější subžánr těchto pořadů pro gastronomii a dopad jaký mají na diváka. K řešení této otázky byla použita odborná literatura, statistika sledovanosti pořadů s gastronomickou tématikou České televize, vlastní dotazníkové šetření zaměřené na studenty Vysoké školy hotelové v Praze a řízený rozhovor s porotcem …more
Abstract:
The aim of this study is to analyze the individual programs with a gastronomic theme and determine the most beneficial subgenre of these programs for gastronomy and how they impact on the viewer. To address this issue was used literature, statistics, viewership statistics programs with gastronomic theme from Czech Television, a private survey focused on students of the University of Hospitality management …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2016
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze