Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost – Bc. Radek Pechal
Bc. Radek Pechal
Diplomová práce
Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost
Comparison of TV programs with gastronomic themes and their impact on the professional and general public
Anotace:
Cílem této práce je analyzovat jednotlivé pořady s gastronomickou tématikou a určit nejpřínosnější subžánr těchto pořadů pro gastronomii a dopad jaký mají na diváka. K řešení této otázky byla použita odborná literatura, statistika sledovanosti pořadů s gastronomickou tématikou České televize, vlastní dotazníkové šetření zaměřené na studenty Vysoké školy hotelové v Praze a řízený rozhovor s porotcem …víceAbstract:
The aim of this study is to analyze the individual programs with a gastronomic theme and determine the most beneficial subgenre of these programs for gastronomy and how they impact on the viewer. To address this issue was used literature, statistics, viewership statistics programs with gastronomic theme from Czech Television, a private survey focused on students of the University of Hospitality management …víceKlíčová slova
gastronomie jídlo pořad televize vaření vysílání broadcast cooking food gastronomy show television
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12129/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2016
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PECHAL, Radek. \textit{Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/xbmc5f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Válka na Ukrajině ve vysílání České televize
Petra VRBOVÁ -
Nárůst informačního nasycení média v případě České televize
Martin Kotoul -
Koncová reportáž v ostravském regionálním vysílání České televize
Irena Pohlová -
Víkendová reportáž ve vysílání brněnského studia České televize
Šárka Vostrejžová -
Projevy vysoké kultury v programovém schématu České televize
Petra Horáková -
Tradice a současnost divadla na obrazovce České televize
Alžběta Hocková -
Historie pořadů o vaření v soukromé TV Prima
Markéta Fialová -
Domácí vaření v televizi kulturální analýza českých pořadů o vaření
Tereza Adámková