Zhodnocení výnosu, kvality a zdravotního stavu cibule kuchyňské v různých systémech produkce – Věra Kofránková
Věra Kofránková
Diplomová práce
Zhodnocení výnosu, kvality a zdravotního stavu cibule kuchyňské v různých systémech produkce
Evaluation of yield, quality and health state of onion in different production systems
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá zhodnocením výnosu a zdravotního stavu cibule kuchyňské, pěstované v různých systémech produkce. Cílem práce bylo sledovat založený porost, jak se bude projevovat vliv odrůdy, hustoty porostu a systému produkce na výnos a kvalitu cibule kuchyňské. Cibule kuchyňská Allium cepa je jednou z nejpoužívanějších zelenin v České republice. Celosvětovým problémem při pěstování …víceAbstract:
The diploma thesis deals with yield and health condition of onion cultivated under different cultivation systems. The work aimed to evaluate the effect of variety, plant density and production system on onion yield and quality. The global problem connected with onion cultivation is the incidence of the fungal disease caused by the pathogen Peronospora destructor. Onion is one of the most widely used …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Bc. Ing. Martin Koudela, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOFRÁNKOVÁ, Věra. \textit{Zhodnocení výnosu, kvality a zdravotního stavu cibule kuchyňské v různých systémech produkce}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/xcf0vw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Zahradnictví / Produkční zahradnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vliv systému pěstování na produkci cibule kuchyňské a na rozvoj patogena Peronospora destructor v porostu plodiny
Markéta Macháčová -
Zhodnocení výnosu, kvality a zdravotního stavu cibule kuchyňské v různých systémech produkce
Zuzana Šináklová -
Zhodnocení výnosu, kvality a zdravotního stavu salátu v různých systémech produkce
Veronika Mrázková -
Zhodnocení výnosu, kvality a zdravotního stavu salátu (Lactuca sativa L.) v různých systémech produkce
Michaela Dolenská -
Vliv systému produkce na výnos, kvalitu a zdravotní stav mrkve
Lucie Šosová -
Zhodnocení výnosu, kvality a zdravotního stavu cibule kuchyňské v různých systémech produkce
Zuzana Šináklová -
Analýza produkce odpadů ze stomatologických praxí ve vybraném regionu
Renata Krčmářová -
Vliv odrůdy cibule kuchyňské na její výnos a kvalitu
Vojtěch Valášek
Název
Vložil
Vloženo
Práva