Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování – Kateřina BAŘINOVÁ
Kateřina BAŘINOVÁ
Bachelor's thesis
Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování
Modern Methods for the Preparation and Coffee Serving
Anotácia:
Kávovník pochází z horských oblastí Etiopie. V průběhu historie se stal arabským národním nápojem a ve středověku se rozšířilo pití kávy i do Evropy. V současné době známe desítky druhů nejrůznějších způsobů přípravy a servírování kávy. O nejvýznamnějších z nich pojednává tato bakalářská práce.Abstract:
The coffee tree comes from the mountain areas in Ethiopia. The coffee became the Arab national drink in the course of history and coffee drinking spread out also to Europe in the Middle Ages. We know a lot of different ways of making and serving of coffee. This ba-chelor´s work deals with the most important of them.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013
Zverejniť od: 14. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Otakar Rop, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BAŘINOVÁ, Kateřina. Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy