Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu – Kateřina Zítková
Kateřina Zítková
Bakalářská práce
Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
Evaluation of chocolate confectionery enriched with nutrient-enhancing ingredients
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZÍTKOVÁ, Kateřina. \textit{Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/xdor8z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.