Kateřina HUDCOVÁ

Bakalářská práce

Zdravotní rizika alimentárních nákaz

Health hazards of alimentary infections
Anotace:
Práce je zaměřena na zdravotní rizika alimentárních nákaz. Zabývá se otázkami vzniku infekce, jejího přenosu ze zdroje na vnímavého jedince a faktory, které tento proces ovlivňují. Popsány jsou příznaky onemocnění a principy léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních nákaz, která primárně spočívá v dodržování zásad osobní a provozní hygieny. Samostatná kapitola je věnována nákazám …více
Abstract:
The focus of this work lies on health hazards resulting from alimentary infections. It analyzes circumstances under which these infections emerge, moments they are transmitted from a source to a susceptible, and aspects that influence this process. Infectious disease symptoms and descriptions of treatment principles are described. Further basic rules for prevention of the alimentary infections are …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2010
Identifikátor: 14603

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2010
  • Vedoucí: Ing. Helena Velichová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HUDCOVÁ, Kateřina. Zdravotní rizika alimentárních nákaz. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii