Bc. Kateřina Krtilová

Master's thesis

Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby

Comparison of Particular Soya Homemade Products with the Mass Produced Products
Abstract:
Diplomová práce na téma „Srovnání domácí výroby s průmyslovou výrobou vybraných sójových výrobků“ je zaměřena na výrobu a senzorické hodnocení sójových produktů v prostředí domácnosti a senzorické porovnání vyrobených produktů s komerčními výrobky. V laboratorním prostředí byly vyrobeny čtyři sójové produkty: sójový nápoj, zakysaný sójový výrobek, tofu a tempeh. Výrobní podmínky byly nejvíce přiblíženy …more
Abstract:
The thesis on “ the Comparison of Particular Soya Homemade Products with the Mass Produced Products “ is focused on the production of the soya products in the conditions of homemade environment and on the sensory comparison with the same mass produced soya products. The four soya products have been made in the university laboratory: a soymilk, a soy yogurt, tofu and tempeh. The production conditions …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2022
  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Reader: Jaroslav Palásek, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty