Análisis del sector cacaotero ecuatoriano – Eva ŠIMKOVÁ
Eva ŠIMKOVÁ
Bakalářská práce
Análisis del sector cacaotero ecuatoriano
Analysis of Ecuador Cocoa Sector
Abstract:
The aim of this Bachelor's thesis is to analyse the current Ecuadorian cocoa market. Ecuadorian cocoa is presently in high demand globally due to its excellent quality. - cocoa plant in its historical and botanical context - analysis of Ecuadorian cocoa market - foundation of chocolate manufactory "bean to bar"Abstract:
Cílem této bakalářské práce je aktuální analýza ekvádorského trhu s kakaem, které je v současné době, pro svou mimořádnou kvalitu, celosvětově velmi žádaným artiklem. - přiblížení rostliny z historického a botanického hlediska - analýza ekvádorského trhu s kakaem - založení čokoládovny "bean to bar"
Jazyk práce: španělština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Petr Šlechta
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠIMKOVÁ, Eva. Análisis del sector cacaotero ecuatoriano. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Španělština ve sféře podnikání
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.