Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat – Karen Sovjáková
Karen Sovjáková
Bakalářská práce
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
Abstract:
Securing the preservation of meat is a crucial aspect of maintaining food safety and safeguarding its quality during storage. In recent years, there has been an increased interest in the exploration of natural compounds, particularly plant extracts, as alternative and non-toxic options to synthetic additives for meat preservation. This bachelor’s thesis focused on using plant extracts derived from …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Olga Leuner, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOVJÁKOVÁ, Karen. \textit{Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/xfnl0b/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
Tropické zemědělství
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva