Karen Sovjáková

Bakalářská práce

Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat

Abstract:
Securing the preservation of meat is a crucial aspect of maintaining food safety and safeguarding its quality during storage. In recent years, there has been an increased interest in the exploration of natural compounds, particularly plant extracts, as alternative and non-toxic options to synthetic additives for meat preservation. This bachelor’s thesis focused on using plant extracts derived from …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
  • Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
  • Oponent: Olga Leuner, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Bakalářský studijní program:
Tropické zemědělství

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses xfnl0b xfnl0b/2
19. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.