Lucie Mlčůchová

Bakalářská práce

Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů

Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku systému HACCP při přípravě hotových pokrmů. Teoretická část vysvětluje důvody vzniku a pojmy související se systémem. Zabývá se principy tvorby systému HACCP a požadavky na stravovací zařízení. V práci je zpracovávána charakteristika analýzy nebezpečí a kritických kontrolních bodů na základě legislativních norem týkajících se potravin, hygienických požadavků …více
Abstract:
The bachelor’s work is aimed at the problems of the HACCP system at preparation of ready meals. The theoretical part explains the reasons of inception and terms related to the system. It deals with the principles of creation of the HACCP system and requirements for catering facilities. In the bachelor’s work there is processed the characteristic of analysis of risks and critical control points on the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor: http://theses.cz/id/xi2gef/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2016

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.