Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů – Lucie Mlčůchová
Lucie Mlčůchová
Bakalářská práce
Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku systému HACCP při přípravě hotových pokrmů. Teoretická část vysvětluje důvody vzniku a pojmy související se systémem. Zabývá se principy tvorby systému HACCP a požadavky na stravovací zařízení. V práci je zpracovávána charakteristika analýzy nebezpečí a kritických kontrolních bodů na základě legislativních norem týkajících se potravin, hygienických požadavků …víceAbstract:
The bachelor’s work is aimed at the problems of the HACCP system at preparation of ready meals. The theoretical part explains the reasons of inception and terms related to the system. It deals with the principles of creation of the HACCP system and requirements for catering facilities. In the bachelor’s work there is processed the characteristic of analysis of risks and critical control points on the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/xi2gef/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Státní dozor v oblasti potravin živočišného původu
Daniela Lucová -
Finanční dopady změny distribuce hotových pokrmů u vybrané asijské restaurace
Huy Tien Hoang -
Nutriční hodnocení hotových pokrmů
Zuzana CIPRYSOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Velichová, H.
2. 5. 2016
Hrabě, J.
29. 4. 2016