My linh Thai

Bachelor's thesis

Tradiční a současná gastronomie zaměřená na Vietnam

Traditional and contemporary cuisine focusing on Vietnam
Abstract:
Hlavním cílem bakalářské práce bylo pomocí analýzy vietnamské gastronomie zjistit, jak jsou využívány tradiční postupy v gastronomii.V teoretické části se zabývám tradicemi a zvyky VietnamuV analytické části jsem zkoumala kuchyni severské části VietnamuPoslední část práce tvoří návrhová část, ve které jsem analyzovala zjištěné výsledky prováděného průzkumu.
Abstract:
The main purpose of this bachelor thesis is to find out chat are the traditional procedures in gastronomy by analyzing Vietnamese gastronomy. In the theoretical part of this thesis, I would like to present the importace of Vietnamese traditionals and customs. Whereas, analytic section provils informatik about the traditional cuisine of North Vietnam. The last part focuses mainly on analyzing all gathered …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: Ing. Jan Egner

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management