My linh Thai

Bakalářská práce

Tradiční a současná gastronomie zaměřená na Vietnam

Traditional and contemporary cuisine focusing on Vietnam
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce bylo pomocí analýzy vietnamské gastronomie zjistit, jak jsou využívány tradiční postupy v gastronomii.V teoretické části se zabývám tradicemi a zvyky VietnamuV analytické části jsem zkoumala kuchyni severské části VietnamuPoslední část práce tvoří návrhová část, ve které jsem analyzovala zjištěné výsledky prováděného průzkumu.
Abstract:
The main purpose of this bachelor thesis is to find out chat are the traditional procedures in gastronomy by analyzing Vietnamese gastronomy. In the theoretical part of this thesis, I would like to present the importace of Vietnamese traditionals and customs. Whereas, analytic section provils informatik about the traditional cuisine of North Vietnam. The last part focuses mainly on analyzing all gathered …více
 

Klíčová slova

gastronomy tradition Vietnam habbits
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Jan Egner

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví