Kristýna NOVÁ

Bachelor's thesis

Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři

Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na praktickou výrobu sladu v laboratoři. Popisuje teorii používanou v technologické praxi. Na tomto základě je proces v laboratoři vytvořen. Vyrobené slady se porovnávají se sladem, který je komerčně dostupný. Srovnávací metoda je založena na rozdílech v obsahu cukru ve sladu, který je stanoven Schoorlovou metodou stanovení redukujících cukrů. Tato práce také mapuje teorii …more
Abstract:
The Bachelor work is focused to practic manufactory of the malt in laboratory. Describing theory used in technological practise. On this basis is created the process in laboratory. Manufactured malts are compared with the malt which is comercially available. Comparative method is based on differences in sugar content of the malts, which is established by Schoorl method of determination of reducting …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 3. 2018
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jan Hrdlička, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NOVÁ, Kristýna. Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři. Plzeň, 2018. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/