Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři – Kristýna NOVÁ
Kristýna NOVÁ
Bachelor's thesis
Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na praktickou výrobu sladu v laboratoři. Popisuje teorii používanou v technologické praxi. Na tomto základě je proces v laboratoři vytvořen. Vyrobené slady se porovnávají se sladem, který je komerčně dostupný. Srovnávací metoda je založena na rozdílech v obsahu cukru ve sladu, který je stanoven Schoorlovou metodou stanovení redukujících cukrů. Tato práce také mapuje teorii …moreAbstract:
The Bachelor work is focused to practic manufactory of the malt in laboratory. Describing theory used in technological practise. On this basis is created the process in laboratory. Manufactured malts are compared with the malt which is comercially available. Comparative method is based on differences in sugar content of the malts, which is established by Schoorl method of determination of reducting …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 3. 2018
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jan Hrdlička, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NOVÁ, Kristýna. \textit{Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři}. Online. Bachelor's thesis. Plzeň: University of West Bohemia, Faculty of Education. 2018. Available from: https://theses.cz/id/xj26ux/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
NOVÁ, Kristýna. Porovnání cukernatosti komerčního sladu a sladu připraveného v laboratoři. Plzeň, 2018. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Natural Science Studies / Chemistry in Education
Theses on a related topic
-
Studium mechanismu a kinetiky redukce diamminstříbrného kationtu redukujícími cukry
Radek ŽOUŽELKA -
Systém celoživotního vzdělávání v oblasti myslivosti v České republice
Eduard Slad -
Mezinárodní obchod ve spřízněných komoditách pivo, slad a chmel
Viktor Charvát -
Slad jako zdroj biogenních aminů
Petra Machalová -
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
Hana Koubková -
Systém školství v ČR a jeho financování
Eduard Slad -
Jakostní požadavky na slad
Barbora Kaiserová -
Sledování fermentability sladin u vybraných druhů sladů
Emílie Zárubová