The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing – Bc. Thuy Linh Nguyen
Bc. Thuy Linh Nguyen
Bachelor's thesis
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
Abstract:
Cílem práce je představit roli čaje v japonské kultuře a prozkoumat možnosti kombinace čaje s japonskými pokrmy. Teoretická a metodologická část byla zaměřena na představení významu čaje v japonské kultuře, což zahrnuje čajové obřady, historii čaje, nejoblíbenější druhy čaje a poznatky o japonské kuchyni. Stručně byl popsán také princip párování chutí a způsoby degustace čaje. V druhé analytické části …moreAbstract:
Nguyen, Thuy Linh. The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing. Prague, 2022, 85p. Bachelor’s Dissertation. The Institute of Hospitality Management and Economics in Prague 8, Ltd. The aim of the thesis is to introduce the role of tea in Japanese culture and explore the possibilities of combining tea with Japanese dishes. The theoretical and methodological part was focused on introducing the …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2022
Identifier:
https://is.vshe.cz/th/iorhs/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2022
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: Ing. Lada Petránková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management / Hospitality Management
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.