The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing – Bc. Thuy Linh Nguyen
Bc. Thuy Linh Nguyen
Bakalářská práce
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
Anotace:
Cílem práce je představit roli čaje v japonské kultuře a prozkoumat možnosti kombinace čaje s japonskými pokrmy. Teoretická a metodologická část byla zaměřena na představení významu čaje v japonské kultuře, což zahrnuje čajové obřady, historii čaje, nejoblíbenější druhy čaje a poznatky o japonské kuchyni. Stručně byl popsán také princip párování chutí a způsoby degustace čaje. V druhé analytické části …víceAbstract:
Nguyen, Thuy Linh. The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing. Prague, 2022, 85p. Bachelor’s Dissertation. The Institute of Hospitality Management and Economics in Prague 8, Ltd. The aim of the thesis is to introduce the role of tea in Japanese culture and explore the possibilities of combining tea with Japanese dishes. The theoretical and methodological part was focused on introducing the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/iorhs/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Lada Petránková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYEN, Thuy Linh. \textit{The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/xj6d6l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.