Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu – Bc. Vojtěch Neuwirth
Bc. Vojtěch Neuwirth
Master's thesis
Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
The effect of the processing and composition of the filling of chocolate pralines on their final quality.
Abstract:
Tato práce se zaměřuje na optimalizaci přípravy čokoládových bonbonů prostřednictvím studia ganache, konkrétně emulze oleje ve vodě, která se skládá zejména z čokolády a malinového pyré. S postupujícím vývojem a nároky spotřebitelů na vynikající chuťový zážitek a zdravotní přínosy čokoláda jako tradiční tuková náplň již nevyhovuje. V této práci bylo provedeno několik experimentů s devíti různými vzorky …moreAbstract:
This work focuses on the optimization of filled chocolates preparation through the study of ganache, specifically an oil-in-water emulsion consisting mainly of chocolate and raspberry puree. With advancing developments and consumer demands for a superior taste experience and health benefits, chocolate as a traditional fat filling is no longer satisfactory. In this work, several experiments were conducted …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NEUWIRTH, Vojtěch. \textit{Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/xki8ve/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Neuwirth, Vojtěch. Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu. Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Food Technology / -
Theses on a related topic
-
Revize a aktualizace technologického postupu trhacích práci velkého rozsahu na lomu Nejdek
Matěj Slischka -
Stanovení technologického postupu rekonstrukce objektu s rizikovým výskytem azbestu v obvodovém plášti
Michal Pospíšil -
Analýza technologického postupu přepravy věci silniční dopravou
Yekaterina Dorofeyeva -
Návrh technologického postupu a výrobní linky pro výrobu dřevostaveb
Filip Kříha -
Technologický postup renovace motocyklu JAWA 555
Tomáš Majer -
Povrchové úpravy brýlových čoček - technologický postup, funkce
Karla Mandelíková -
Technologický postup při zhotovení brýlí, materiálové a tvarové odlišnosti brýlových obrub i čoček
Aneta Ressová -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková