Martina Zahrádková
Diplomová práce
Podnikatelský plán
Business plan
Anotace:
Práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pekárny, která se zaměřuje na žitné a kvasové výrobky, přičemž vyrábí i produkty klasické. Cílem práce je zhodnocení provozuschopnosti a životaschopnosti malé pekárny, která dodává pouze do pěti částí Prahy. V teoretické části budou popsány metody a postupy sestavení podnikatelského plánu, které budou použity v části praktické.Abstract:
Thesis deals with making of a business plan for a bakery, which is focused rye and fermentation products. Main goal of this thesis is to evaluate operation efficiency and viability of a small bakery, which delivers only to five parts of Prague. Methods and techniques used to create a business plan are presented in theoretical part and used in practical part thereafter.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/48432
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 2. 2016
- Vedoucí: Josef Krause
- Oponent: Petra Štamfestová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/48432
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
Michaela Sadílková -
Business plan to start a new business
Martina Kabáčová -
Development of the business plan for a new enterprise in small business
Elmira Ikhsanova -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business plan for the production of a mono-brand product
Kseniia Fedorishcheva -
A Business Plan for Nella s Coffee Bistro
Nela Bělohubá -
Business plan
Zuzana Vdovjaková -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez