Sypné vlastnosti složek doplňků stravy pro plnění želatinových tobolek – Ondřej Švehla
Ondřej Švehla
Bakalářská práce
Sypné vlastnosti složek doplňků stravy pro plnění želatinových tobolek
Flow properties of dietary supplements for filling hard gelatin capsules
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVEHLA, Ondřej. \textit{Sypné vlastnosti složek doplňků stravy pro plnění želatinových tobolek}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta chemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/xlzg3u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta chemické technologieBakalářský studijní program:
Syntéza a výroba léčiv
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.