Bc. Anna PÁTERKOVÁ

Diplomová práce

Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.

Changes of microbiological values of ready meals during storage.
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo sledovat změny mikrobiologických ukazatelů a sušiny u dvou sad hotových pasterovaných pokrmů, Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a Vepřová játra s rýží, jež byly skladovány ve dvou provedeních, tj. v obalu nenarušeném a obalu proříznutém po dobu čtyř týdnů. Bylo zjištěno, že protržený obal ovlivňuje růst některých skupin mikroorganismů (zejména celkový počet mikroorganismů …více
Abstract:
The aim of this thesis was studying of changes in microbiological parametres and solids for the two sets of pasteurized ready meal - Sirloin in cream suace with dumplings and Pork liver with rice. This meals were stored for four weeks in two types of packaging, it means in the unopened packaging and in the cutting container. It was found that the bursting of packaging affects the growth of certain …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 15043

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2010
  • Vedoucí: prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PÁTERKOVÁ, Anna. Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin