COUFALOVÁ, Dominika. \textit{Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/xnd3qg/.
COUFALOVÁ, Dominika. <i>Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů</i>. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/xnd3qg/.
COUFALOVÁ, Dominika. Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/xnd3qg/.
@MastersThesis{Coufalova2022thesis,
AUTHOR = "Coufalová, Dominika",
TITLE = "Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-11-13]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/xnd3qg/",
}
@MastersThesis{Coufalova2022thesis,
AUTHOR = {Coufalová, Dominika},
TITLE = {Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů},
YEAR = {2022},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/xnd3qg/},
URL_DATE = {2024-11-13},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Coufalová
| jméno = Dominika
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv použitého oleje na složení a senzorickou kvalitu analogů přírodních sýrů
| url = https://theses.cz/id/xnd3qg/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-13
| poznámka =
| jazyk =
}}