Příprava a vlastnosti strukturovaných triacylglycerolů pro dětskou výživu – Bc. Tereza Dudková
Bc. Tereza Dudková
Master's thesis
Příprava a vlastnosti strukturovaných triacylglycerolů pro dětskou výživu
Preparation and properties of structural triacylglycerols for infant formula
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DUDKOVÁ, Tereza. \textit{Příprava a vlastnosti strukturovaných triacylglycerolů pro dětskou výživu}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/xnwzz4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.