Karel Borovička

Bachelor's thesis

Technologické vlastnosti cukrovky při různé organizaci porostu

Technological properties of sugar beet in different vegetation organization
Anotácia:
Cílem práce bylo posoudit změny technologické kvality cukrovky při uměle sníženém počtu rostlin na ploše. V roce 2017 a 2018 byly provedeny provozní pokusy na polích Moravskoslezských cukrovarů, závodu Opava s umělým snížením počtů rostlin cukrovky v nepravidelném sponu 1-0-1-0-0-1-0-1-0-0-1, který reprezentoval cca 50-60 000 jedinců na ha. Snížení počtů jedinců rostlin cukrovky bylo provedeno začátkem …viac
Abstract:
The aim of the work was to assess changes in the technological quality of sugar beet with artificially reduced number of plants on the area. In 2017 and 2018, operational trials were carried out on the fields of the Moravian-Silesian sugar factories in Opava, with an artificial reduction of sugar beet plants in the irregular clasp 1-0-1-0-0-1-0-1-0-0-1, which represented approx. 50-60,000 plants per …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta