Bc. Jitka Huvarová

Diplomová práce

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

Chicory syrup as sugar and fat substitute in fine pastry
Anotace:
Diplomová práce se zabývá reformulací jemného pečiva. Část cukru a tuku je nahrazena čekankovým sirupem a je posuzován jeho vliv na reologické vlastnosti těsta, fyzikální a texturní vlastnosti koblih.
Abstract:
The thesis deals with the reformulation of fine pastries. Part of the sugar and fat is replaced by chicory syrup and its influence on the rheological properties of the dough, physical and textural properties of doughnuts is assessed.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Huvarová, Jitka. Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva. Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -