Bc. Jitka Huvarová

Master's thesis

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

Chicory syrup as sugar and fat substitute in fine pastry
Abstract:
Diplomová práce se zabývá reformulací jemného pečiva. Část cukru a tuku je nahrazena čekankovým sirupem a je posuzován jeho vliv na reologické vlastnosti těsta, fyzikální a texturní vlastnosti koblih.
Abstract:
The thesis deals with the reformulation of fine pastries. Part of the sugar and fat is replaced by chicory syrup and its influence on the rheological properties of the dough, physical and textural properties of doughnuts is assessed.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Huvarová, Jitka. Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva. Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Food Technology / -