Analýza sítě stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě – Jana Vítová
Jana Vítová
Bakalářská práce
Analýza sítě stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě
Analysis of catering establishments in chosen tourist destination
Anotace:
Práce se zabývá stravovacími službami a analyzuje síť stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě, konkrétně v historickém centru města Hradec Králové. Celá práce je rozdělena do pěti kapitol. První z nich popisuje stravovací služby, jejich význam, funkci a rozdělení. Druhá kapitola je věnována městu Hradec Králové, jeho charakteristikám, historii i jeho významu pro cestovní ruch. Třetí kapitola …víceAbstract:
This bachelor's thesis deals with catering services and analyses the network of catering facilities in chosen tourist destination, particularly in the historical centre of Hradec Králové. The work is divided into five chapters. The first one focuses on catering services, their importance, function and division. The second chapter describes Hradec Králové, its history and its importance for tourism …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 10. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/30770
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2012
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Alexey Kondrashov
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/30770
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Zhodnocení využívání různých druhů tuků ve veřejném stravování
Tereza Švíková -
Mobiliář pro veřejné stravování s použitím výrob. materiálů HI-MACS a fa. Kodreta
Lucie SMYSLOVÁ -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Anna Soshkova -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
SÍŤ VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ V PETROHRADĚ
Lucie KUŽNIAROVÁ -
Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování
Pavlína KOCANDOVÁ