Ing. Lucie Chumová

Master's thesis

Vývoj a změny ve středním odborném vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii

Developments and changes in secondary vocational education with a focus on hospitality and gastronomy
Abstract:
Oblast středního odborného vzdělávání prochází neustálým vývojem, přináší nové poznatky a přístupy ke vzdělávání a klade důraz na kvalitu, efektivitu a přínos odborného vzdělávání. Předkládaná diplomová práce se zabývá analýzou vývoje a změn v oblasti středního odborného vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část diplomové práce se věnuje …more
Abstract:
The area of secondary vocational education is constantly evolving, bringing new insights and approaches to education and emphasis on quality, efficiency and benefits of training. This thesis deals with the development and change in secondary vocational education with a focus on hospitality and gastronomy. The work is divided into three parts. The theoretical part of the thesis is devoted to a brief …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 8. 2013
  • Supervisor: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
  • Reader: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze